Kasımpaşa Anadolu Lisesi / Malatya Gazeteciler Cemiyeti : Turnuvada sungurlu anadolu lisesi birinci olurken, şehit ali alıtkan anadolu i̇mam hatip lisesi i̇kinci, sungurlu mesleki ve teknik anadolu lisesi üçüncü, fen lisesi ise dördüncü oldu.

Sendikamızın sembolik hediyelerini takdim ediyor, çocuklarının mürüvvetlerini de görmelerini niyaz ediyor, sağlık ve. Kendilerini sendikamız adına tebrik ediyoruz. Yılını kutlamaları çerçevesinde mahmut atalay spor salonunda düzenlenen cumhuriyet kupası voleybol turnuvası sona erdi. Turnuvada sungurlu anadolu lisesi birinci olurken, şehit ali alıtkan anadolu i̇mam hatip lisesi i̇kinci, sungurlu mesleki ve teknik anadolu lisesi üçüncü, fen lisesi ise dördüncü oldu.

Kendilerini sendikamız adına tebrik ediyoruz. ArtLite Mimarlık
ArtLite Mimarlık from www.artlite.com.tr
Yılını kutlamaları çerçevesinde mahmut atalay spor salonunda düzenlenen cumhuriyet kupası voleybol turnuvası sona erdi. Turnuvada sungurlu anadolu lisesi birinci olurken, şehit ali alıtkan anadolu i̇mam hatip lisesi i̇kinci, sungurlu mesleki ve teknik anadolu lisesi üçüncü, fen lisesi ise dördüncü oldu. Sendikamızın sembolik hediyelerini takdim ediyor, çocuklarının mürüvvetlerini de görmelerini niyaz ediyor, sağlık ve. Kendilerini sendikamız adına tebrik ediyoruz.

Turnuvada sungurlu anadolu lisesi birinci olurken, şehit ali alıtkan anadolu i̇mam hatip lisesi i̇kinci, sungurlu mesleki ve teknik anadolu lisesi üçüncü, fen lisesi ise dördüncü oldu.

Sendikamızın sembolik hediyelerini takdim ediyor, çocuklarının mürüvvetlerini de görmelerini niyaz ediyor, sağlık ve. Kendilerini sendikamız adına tebrik ediyoruz. Yılını kutlamaları çerçevesinde mahmut atalay spor salonunda düzenlenen cumhuriyet kupası voleybol turnuvası sona erdi. Turnuvada sungurlu anadolu lisesi birinci olurken, şehit ali alıtkan anadolu i̇mam hatip lisesi i̇kinci, sungurlu mesleki ve teknik anadolu lisesi üçüncü, fen lisesi ise dördüncü oldu.

Sendikamızın sembolik hediyelerini takdim ediyor, çocuklarının mürüvvetlerini de görmelerini niyaz ediyor, sağlık ve. Kendilerini sendikamız adına tebrik ediyoruz. Turnuvada sungurlu anadolu lisesi birinci olurken, şehit ali alıtkan anadolu i̇mam hatip lisesi i̇kinci, sungurlu mesleki ve teknik anadolu lisesi üçüncü, fen lisesi ise dördüncü oldu. Yılını kutlamaları çerçevesinde mahmut atalay spor salonunda düzenlenen cumhuriyet kupası voleybol turnuvası sona erdi.

Turnuvada sungurlu anadolu lisesi birinci olurken, şehit ali alıtkan anadolu i̇mam hatip lisesi i̇kinci, sungurlu mesleki ve teknik anadolu lisesi üçüncü, fen lisesi ise dördüncü oldu. Malatya Gazeteciler Cemiyeti
Malatya Gazeteciler Cemiyeti from www.malatyagazetecilercemiyeti.org
Turnuvada sungurlu anadolu lisesi birinci olurken, şehit ali alıtkan anadolu i̇mam hatip lisesi i̇kinci, sungurlu mesleki ve teknik anadolu lisesi üçüncü, fen lisesi ise dördüncü oldu. Sendikamızın sembolik hediyelerini takdim ediyor, çocuklarının mürüvvetlerini de görmelerini niyaz ediyor, sağlık ve. Yılını kutlamaları çerçevesinde mahmut atalay spor salonunda düzenlenen cumhuriyet kupası voleybol turnuvası sona erdi. Kendilerini sendikamız adına tebrik ediyoruz.

Sendikamızın sembolik hediyelerini takdim ediyor, çocuklarının mürüvvetlerini de görmelerini niyaz ediyor, sağlık ve.

Kendilerini sendikamız adına tebrik ediyoruz. Turnuvada sungurlu anadolu lisesi birinci olurken, şehit ali alıtkan anadolu i̇mam hatip lisesi i̇kinci, sungurlu mesleki ve teknik anadolu lisesi üçüncü, fen lisesi ise dördüncü oldu. Yılını kutlamaları çerçevesinde mahmut atalay spor salonunda düzenlenen cumhuriyet kupası voleybol turnuvası sona erdi. Sendikamızın sembolik hediyelerini takdim ediyor, çocuklarının mürüvvetlerini de görmelerini niyaz ediyor, sağlık ve.

Turnuvada sungurlu anadolu lisesi birinci olurken, şehit ali alıtkan anadolu i̇mam hatip lisesi i̇kinci, sungurlu mesleki ve teknik anadolu lisesi üçüncü, fen lisesi ise dördüncü oldu. Yılını kutlamaları çerçevesinde mahmut atalay spor salonunda düzenlenen cumhuriyet kupası voleybol turnuvası sona erdi. Sendikamızın sembolik hediyelerini takdim ediyor, çocuklarının mürüvvetlerini de görmelerini niyaz ediyor, sağlık ve. Kendilerini sendikamız adına tebrik ediyoruz.

Yılını kutlamaları çerçevesinde mahmut atalay spor salonunda düzenlenen cumhuriyet kupası voleybol turnuvası sona erdi. Lokman Hekim Anadolu Lisesi ’Ata’yı Andı - Son Dakika
Lokman Hekim Anadolu Lisesi ’Ata’yı Andı - Son Dakika from foto.sondakika.com
Kendilerini sendikamız adına tebrik ediyoruz. Sendikamızın sembolik hediyelerini takdim ediyor, çocuklarının mürüvvetlerini de görmelerini niyaz ediyor, sağlık ve. Turnuvada sungurlu anadolu lisesi birinci olurken, şehit ali alıtkan anadolu i̇mam hatip lisesi i̇kinci, sungurlu mesleki ve teknik anadolu lisesi üçüncü, fen lisesi ise dördüncü oldu. Yılını kutlamaları çerçevesinde mahmut atalay spor salonunda düzenlenen cumhuriyet kupası voleybol turnuvası sona erdi.

Kendilerini sendikamız adına tebrik ediyoruz.

Sendikamızın sembolik hediyelerini takdim ediyor, çocuklarının mürüvvetlerini de görmelerini niyaz ediyor, sağlık ve. Yılını kutlamaları çerçevesinde mahmut atalay spor salonunda düzenlenen cumhuriyet kupası voleybol turnuvası sona erdi. Turnuvada sungurlu anadolu lisesi birinci olurken, şehit ali alıtkan anadolu i̇mam hatip lisesi i̇kinci, sungurlu mesleki ve teknik anadolu lisesi üçüncü, fen lisesi ise dördüncü oldu. Kendilerini sendikamız adına tebrik ediyoruz.

Kasımpaşa Anadolu Lisesi / Malatya Gazeteciler Cemiyeti : Turnuvada sungurlu anadolu lisesi birinci olurken, şehit ali alıtkan anadolu i̇mam hatip lisesi i̇kinci, sungurlu mesleki ve teknik anadolu lisesi üçüncü, fen lisesi ise dördüncü oldu.. Yılını kutlamaları çerçevesinde mahmut atalay spor salonunda düzenlenen cumhuriyet kupası voleybol turnuvası sona erdi. Kendilerini sendikamız adına tebrik ediyoruz. Sendikamızın sembolik hediyelerini takdim ediyor, çocuklarının mürüvvetlerini de görmelerini niyaz ediyor, sağlık ve. Turnuvada sungurlu anadolu lisesi birinci olurken, şehit ali alıtkan anadolu i̇mam hatip lisesi i̇kinci, sungurlu mesleki ve teknik anadolu lisesi üçüncü, fen lisesi ise dördüncü oldu.

© Copyright 2023 Devas Magz. Designed by Bloggertheme9 | Distributed By Gooyaabi Templates.